Stillingsopslag:

Her finder du aktuelle stilling:

Social- og sundhedsassistent og/eller lægesekretær, 35 t/ugen

Lægerne Søndertorv, Silkeborg

Vi søger en social- og sundhedsassistent/lægesekretær, 35 timer/uge, der har lyst og evne til aktivt at deltage i udviklingen af vores klinik.

Du vil selvstændigt skulle varetage blandede sygepleje- og sekretæropgaver og du skal have lyst til at indgå i et rart og forpligtende arbejdsfællesskab med klinikkens læger og øvrige medarbejdere.

______________________________

Hvad kommer du til at lave:

Du vil sammen med vores sekretær, Heidi være vores ansigt udadtil i vores reception.

Du vil medvirke i vores sekretariat med at varetage blandede administrative opgaver, visitering/booking af patienter, afregning til sygesikring og passe skranke og telefon. Du vil lave receptfornyelse, patienttransporter og lettere sekretæropgaver m.m. (fx dokumentation/registrering, patientjournalarbejde, kalenderstyring, kvalitetsudvikling og -kontrol).

Du vil arbejde i vores laboratorium med at tage blodprøver og varetage andre former for prøver.

Du vil have kliniske opgaver, som fx at tage ekg, blodtryk, vaccinationer/injektioner, så der sikres en god patientbehandling. Det vil være naturligt for dig at hjælpe dine kollegaer, de gange det er nødvendigt (også, hvis Iben, vores sygeplejerske har brug for hjælp).

Du vil medvirke i kontroller for vores kroniske patientgrupper.

Du vil have forskellige små behandlingsopgaver inden for dit ansvarsområde.

Du vil, når det kræves, også komme til at varetage forefaldende opgaver for at sikre en god patientbehandling og et godt flow i klinikken.

Du vil være opmærksom på og aktivt medvirke i fællesskabet til, at klinikken fremstår og opleves, som et rart sted at være for både patienter og personale.

Du vil deltage i vores udviklingsopgaver og du vil have et medansvar for vedligeholdelse af klinikkens faglige kvalitet, patienttilfredshed og kontinuerlige optimering af arbejdsprocesser.

_____________________________

Hvad forventer vi af dig:

Du er autoriseret social- og sundhedsassistent og/eller har en uddannelse som lægesekretær. Du har en bred klinisk erfaring med dig.

Du finder det attraktivt at være i kontakt med mange typer af patienter i løbet af en dag. Du elsker at have vekslende opgaver i løbet af en dag og at dine arbejdsdage ikke er ens.

Du har lyst og evne til at arbejde et sted, hvor vi accepterer at vi er forskellige og samtidig er afhængige af hinanden. Vores hverdag er kendetegnet ved, at vi støtter og supplerer hinanden og, hvor din indsats vil være med til at gøre en forskel for både vores patienter, for os og dig – og, hvor vi gerne holder hinanden op på de gode ideer.

Du er skarp på at være serviceminded samtidig med, at du kan arbejde struktureret, systematisk og kan få opgaverne fra hånden. Det vil være naturligt for dig, at når du ser et problem, så gør du noget ved det, fx, hvis der er ”gået en pære” i en lampe.

Du er god til at bevare overblikket trods mange patientkontakter, afbrydelser, akutte opgaver og travlhed. 

Du har erfaring og naturligt flair for at bruge IT.

Det vigtigste for os er ikke, hvilke specialer du har erfaring med, men at du er læringsparat, kan varetage dine opgaver professionelt, tør stå ved din faglighed og at du passer godt ind i vores team.

Du værdsætter, som os professionalisme, ordentlighed og respekt for hinandens arbejde, og ikke mindst en god tone og trivsel, som nogle centrale og vigtige værdier.

Du ser lyst på tingene og har et godt humør. Du arbejder samvittighedsfuldt og loyalt. Du er en stabil og god kollega. Du kan naturligt prioritere i din opgavemængde, også de gange, hvor det kan være i et højt tempo, så der skabes et godt patientflow og -oplevelse.

Du vil modtage en god introduktion og oplæring i klinikkens opgaver og funktioner.

Der vil være ekstern hjælp til at skabe en god onboarding for dig og klinikken.

______________________________

Sådan ansøger du:

Du sender din skriftlige ansøgning med CV, dine data og kopi af eksamensbevis til:

Ledelsespraksis@kategramhansen.dk

I emnefeltet bedes du venligst skrive: Lægerne Søndertorv.

Du vil kunne tiltræde den 1. november 2020 eller hurtigst muligt. Du vil få løn i henhold til den gældende overenskomst mellem HK og PLA.

Dine arbejdstimer vil blive fordelt på ugens 5 hverdage. Du og dine kollegaer vil, som udgangspunkt skulle afløse hinanden ved kurser, ferie, afspadsering og sygdom.

______________________________

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger eller du velkommen til at skrive/ringe til: 

Rekrutteringsfirma:

Ledelsespraksis v/ Kate Gram-Hansen, tlf. 2933 2966

ledelsespraksis@kategramhansen.dk

______________________________

Ønsker du at se udkast til funktionsbeskrivelse, så send en mail til ledelsespraksis@kategramhansen.dk

_

Du kan desuden orientere dig på klinikkens hjemmeside: http://www.doktor1.dk/

______________________________

Ansøgningsfrist er torsdag den 17. september kl. 12.00
Samtaler er planlagt til tirsdag den 22. september om eftermiddagen

____________________________

GPDR: Når du sender din ansøgning til Ledelsespraksis v/ Kate Gram-Hansen, vil dine data blive opbevaret forsvarligt. Du kan til hver tid trække din ansøgning tilbage. Dine data bliver ikke delt med 3. part og de vil blive slettet 3 måneder efter ansøgningsfrist.